Announcement

Collapse
No announcement yet.

Where's it gone?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Michelle
    replied
    Good thing I don't have a flag because you would all be in trouble!!

    Mac Safari 10.1

    Leave a comment:


  • Spiritwolfe
    replied
    Originally posted by Soggy View Post
    Sooooooooooo..How do I "clear my browsers cache?...keep it simple, I know almost as much about computers as I do about brain surgery.
    thanks
    Wayne
    Haha Soggy. Looks like I know as much about brain surgery as you do

    Glad you could follow Claude's advice.
    Btw.... Thanks Claude

    Leave a comment:


  • Bob K.
    replied
    I still have the flag too.

    Leave a comment:


  • Soggy
    replied
    Thanks Claude, I took your advice and cleaned things up. I can see the "flag" on all new post. I still don't have it on this thread, but that's OK. I know so little about the working of computers that I hate to frig with anything for fear that I screw something else up.
    Wayne

    Leave a comment:


  • Claude
    replied
    Originally posted by Soggy View Post
    ...
    .How do I "clear my browsers cache?...keep it simple
    ...
    Wayne
    Are you using a PC or a Mac? Which Internet browser are you using? With that info, we can give you specific instructions. As a general note, just start by pulling down each of the menu items in your browser. If you don't see something about "empty cache" or "clear cache" or similar, go to your browser preferences and start looking through the different tabs there. While you are at it, look for something that says "clear cookies" or "delete cookies" or similar. After you clear the cache, and delete all the cookies, quit your browser and then restart it. Log in to the site and you should see the flag and icon. If not, and you want to report something, just send a private message to one of the moderators, and we'll take it from there.

    Claude

    Leave a comment:


  • scotia carver
    replied
    Mine has hit the high road too, has anybody advised Jack of the problem?
    Bruce

    Leave a comment:


  • Soggy
    replied
    Nope!... no flag on either my tablet or the PC, ..I do have the " quote and like buttons, but that's it.
    Sooooooooooo..How do I "clear my browsers cache?...keep it simple, I know almost as much about computers as I do about brain surgery.
    thanks
    Wayne
    Last edited by Soggy; 05-01-2017, 05:37 PM.

    Leave a comment:


  • Spiritwolfe
    replied
    So it IS just 'us' ? .. Lol

    Clear the browser cache ?
    Thanks! Will look into it

    Leave a comment:


  • Steev
    replied
    I have it here. Maybe you should clear your browser's cache.

    Leave a comment:


  • Tom Ellis
    replied
    Wa;yne, I still have it at bottom right. Has a quote, flag, and a like thumb.

    Leave a comment:


  • Brian T
    replied
    I've got the flag button here. Maybe because my computer is 'way older than yours so the old stuff is still there?

    Leave a comment:


  • Spiritwolfe
    replied
    The flag button is gone also

    Leave a comment:


  • Soggy
    started a topic Where's it gone?

    Where's it gone?

    I remember when there was a little flag in the lower right corner of a post, that would allow members to report a suspicious post. Has that option been removed (or moved) as I don't see it now. I noticed a new post on the forum that looked to me like it might be a spamer and then I couldn't find any way to report it to moderators...???
    Wayne
Working...
X