Announcement

Collapse
No announcement yet.

Is it me?????

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Is it me?????

    Is it me ore is WCI having internet trouble?????? Very slow. Thanks Ginny

  • #2
    Re: Is it me?????

    I've asked our IT guys to check it out. It's reacting very slowly.

    Best Regards,
    Bob Duncan
    Technical Editor

    Comment


    • #3
      Re: Is it me?????

      For maybe a week - maybe 10 days - I get a message across the bottom of my screen, "Internet Explorer blocked this website from displaying content with security certificate errors." If I "X" it out it's back the next message I move to. I can't get rid of it - very irritating.

      Comment


      • #4
        Re: Is it me?????

        I mentioned the pop-up a couple of weeks ago. Site is very slow today for sure.

        Comment


        • #5
          Re: Is it me?????

          Not you Ginny, Took me about ten min to get on board
          tonight. Than 5 more min to post. They don't seem to
          know who i am. OH well sometimes i don't ether. I'm
          not the fastest on the keyboard & get timed out a lot
          Guess i'll have to go with the flow.

          Bob

          Comment


          • #6
            Re: Is it me?????

            I had some unable to display messages a couple of hours ago, but things seem to be fine now.

            Comment


            • #7
              Re: Is it me?????

              I wasn't able to get on earlier today. And it was still slow getting the site to come up just now. It's happened off and on for the past week.

              Comment


              • #8
                Re: Is it me?????

                Sometimes I can't even get on?

                Comment


                • #9
                  Re: Is it me?????

                  Same here. Yesterday was a waste of time. Today, no problems.
                  Carve On,
                  Kadiddle

                  Comment


                  • #10
                    Re: Is it me?????

                    It's been working a little slow for me too.
                    Keep On Carvin'
                    Bob K.

                    My Woodcarving blog: https://www.woodchipchatter.com


                    My Facebook page: https://www.facebook.com/robert.kozakiewicz.9


                    My RWK Woodcarving Facebook page: https://www.facebook.com/rwkwood


                    My Pinterest page: https://www.pinterest.com/rwkoz51/

                    Comment


                    • #11
                      Re: Is it me?????

                      I noticed some slowing the last couple of days but it seems fine today.

                      Comment


                      • #12
                        Re: Is it me?????

                        So funny ....... my speed has been just fine - same as usual. But I still have that irritating flag across the bottom of the screen (just here - no where else)
                        .....
                        Internet Explorer blocked this website from displaying content with security certificate errors.

                        Comment


                        • #13
                          Re: Is it me?????

                          Agree with all of the above although today (1/5) it is working better.

                          Comment


                          • #14
                            Re: Is it me?????

                            i recently re-installed windows and its working better a bit slow but not as bad as before

                            Comment

                            Working...
                            X